علاوه بر اين موارد، اين واحد آپارتماني مجهز به 140 متر مربع پشت بام اختصاصيِ مجهز به جکوزي نيز هست. خريدار آپارتمان که نخواسته نامش فاش شود، از مناظر زيباي هنگ کنگ و خط آسمانهاي اين شهر لذت خواهد برد.
اين آپارتمان در حقيقت گرانترين آپارتمان فروخته شده در تاريخ آسيا است. اين در حالي است که گرانترين آپارتمان فروخته شده در اين ناحيه به يک خانهي دوپلکس در همان آپارتمان مربوط است که در ماه ژوئن با قيمت هر فوت مربع 12.838 دلار فروخته شد.
البته رقم 66 ميليون دلاري اين آپارتمان در قياس با آپارتمان 190 ميليون دلاريِ جک ما، رئيس هيئت مديره گروه عليبابا، ناچيز به نظر ميرسد. گفتني است آقاي جک ما در ماه اوت يک ساختمان سه طبقه را با اين قيمت در هنگ کنگ خريد.
هنگ کنگ يکي از گرانترين شهرهاي جهان است، اما از نظر املاکِ گران و منحصر به فرد، هنوز پشت سرِ لندن و نيويورک قرار دارد. به همين دليل است که افراد فوق ثروتمند جهان آن دو شهر را انتخاب ميکنند.
عنوان گرانترين آپارتمان نيويورک تا به امروز متعلق به پنتهاوسي در ساختمان One57 در خيابان 57 غربي است که در اوايل سال 2015 ميلادي توسط يک خريدار ناشناخته به قيمت 100.5 ميليون دلار خريداري شد.
همچنين آپارتمانهاي ساختمان مسکوني 15 Central Park West، گرانترين واحدهاي آپارتماني اين شهر محسوب ميشوند که ميانگين قيمت آنها به ازاي هر فوت مربع برابر با 5849 دلار است.
با اين حال، لندن از نظر گرانترين واحدهاي آپارتماني در صدر قرار دارد. يک پنتهاوس سه طبقه در هايد پارک لندن در سال 2011 به رينات اخمتوفِ اوکرايني به مبلغ 208 ميليون دلار فروخته شد.
با تمام اوصاف، هيچ ملک مسکوني توان رقابت با کاخ باکينگهام، اقامتگاه 775 اتاقهي ملکه اليزابت، را نخواهد داشت. پايگاه ارزش گذاريِ زولا، اين کاخ سلطنتي را حدود 1.53 ميليارد دلار قيمت گذاري کرده است.
تنها ثروتمندترين بانکهاي جهان قادر به خريد اين دست از املاک خواهند بود؛ البته اين مسئله را هم بايد يادآوري کرد که اين اعداد نشان دهندهي افزايش شکاف بين ثروتمندان و فقرا است.
منبع: فرادید